Home

Fatatoare guppy

Sal. Varog frumos pe cei care sunteti mai priceputi in ale acvaristicii, sa-mi spuneti si mie daca poate fi controat sexul puietului de guppy la nastere (temperatura, PH, etc) ca pana acum mi-au fatat guppele de cam doua ori fiecare(am 3 buc) si din cate observ eu in proportie de 90% sunt femele. Multumesc :twisted Am inmultit si eu guppy.La fel m-am documentat de peste tot si pana la urma imi doresc sa scap de ea pt ca mi-a umplut acvariul cu 8 zeci si ceva de pui.Este foarte usor.Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la ea si sa vezi cand are abdomenul putin patratos,iar atunci o iei si o muti intr-un alt acvariu sau fatatoare,pe langa faptul ca. femala guppy când este însărcinată sta ca si cum ar fi murit? adică nemiscata About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Cateva aspecte generale despre pestii guppy.Nu uitati sa va documentati BINE inainte de a cumpara orice peste! Aparentele si optimismul nu reprezinta nicio g..

fatatoare'guppy (9) fatatoare'pesti (9) fatatoare'pesti'acvariu (9) fatatoare'pesti'pret (9) fatatori (9) fatatori'pesti (9) De exemplu o maternitate pentru pesti guppy este mai redusa ca dimensiuni in comparatie cu cea pentru Xipho sau Velifera care ma trebui sa fie mai mare. De asemenea puii vor fi crescuti un timp in. Nastere in direct la Guppy Maternitate acvariu externă cu dimensiuni generoase pentru peștii de acvariu. Această maternitate permite economisirea spațiului destinat peștilor exotici prin pozitionarea acesteia pe exteriorul acvariului FANCLUB.ro. Membri Fa-ti un cont daca nu ai deja! Panoul utilizatorului • Vizualizare mesaje proprii Autentificare. Prima pagină ‹ Ce ne place ‹ Ce face si ce creste omul, cu mana lui ‹ Animalele si plantele cu care convietuim; Schimbă dimensiunea fontului; Versiune printabil

guppy [Archive] - Forum de acvaristica - Pesti de acvari

Poze cu puf albastru. Cumpara Nike, Jacheta cu umplutura de puf Inter, Albastru inchis, XL de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back Garnitură baie cu puf moale 124,90 lei Garnitură de baie 139,90 lei Covoraş baie cu burete Memory 64,90 lei Covoraş baie cu fir.

Inmultire Guppy si Platy! - Forum gratui

 1. femala guppy când este însărcinată sta ca si cum ar fi
 2. DSCF0869.AVI fatatoare - YouTub
 3. 090 Prezentare peste Guppy - YouTub
 4. Maternitate acvariu Boyu Medium - AquariumPres
 5. Nastere in direct la Guppy - YouTub

Maternitate acvariu externa LG - aquariumprest

 1. FanClub Forum • Vezi subiect - Gupp
 2. Maternitate pesti acvariu 3 in 1 Amtra cu capac
 3. Maternitate pesti acvariu din plasa Boyu NB-320
 4. Maternitate dubla pesti acvariu din plasa Boyu NB-3202
 5. Cauți acvariu peste beta? Alege din oferta eMAG
 6. Moli, Gupi, Plati si Xifo - Pesti Specii de pest
 7. Poze cu puf albastru - cumpara nike, jacheta cu umplutura

Video: EO

Cum Sa Inmultesti GUPPY

 1. Nastere in direct la Guppy
 2. A Guppy Having Babies
 3. Tot ce trebuie sa stii despre cresterea si inmultirea pestilor guppy
 4. 4 Accurate Signs Your Female Guppy is About to Give Birth(Step by step with Sample) 99% working.
 5. Naștere Guppy
 6. ᶜᵃⁿ'ᵗ ᴮᵉˡⁱᵉᵛᵉ ᴵᵗ - Thousands Of Baby Guppies!!! (BREEDING)